Arrangementen

Wilt u een geheel verzorgde tocht dan kunt u kiezen uit onze verschillende arrangementen. U wordt ontvangen door de schipper en zijn maatje en samen bezorgen zij u een ontspannen boottrip over de Friese wateren. Het enige wat u hoeft te doen is op te stappen en misschien héél even het roer van de schipper overnemen, terwijl hij met het oliekannetje de oude motor handmatig smeert.

LUNCH ARRANGEMENT

Na een tweetal uurtjes varen is het vaak al weer tijd voor een lunch. In de knusse en overdekte roef serveert de schipper en zijn maatje u een heerlijke lunch. Wanneer het weer het toe laat is het ook mogelijk te lunchen aan wal. De kleine onbewoonde eilandjes in de Grote Brekken of in het Heegermeer zijn ideaal voor een uitgebreide picknick.

BORREL ARRANGEMENT
Genietend van een lekkere Prosecco, Beerenburg of biertje is de Tijma dé ideale plek om de dag op het water af te sluiten. De zon die langzaam ondergaat, de natuur die zich opmaakt voor de avond en de rust die ontstaat zijn een prachtig decor voor een ontspannend genieten van de mooie Friese waterrijke natuur.

DINER ARRANGEMENT
Wilt u de vaartocht met de Tijma afsluiten met een etentje? Wij adviseren u graag en kunnen u afzetten op het strand of in het centrum van Lemmer, vanwaar u naar de gezellige strandtent of de knusse restaurantjes loopt. In beide gevallen bent u met 5 minuten lopen weer bij Tijma’s ligplaats.

BBQ ARRANGEMENT

Kiest u voor ons BBQ arrangement? Dan stoppen we voor heerlijk gegrilde worstjes en visspiesjes bij een gezellig restaurant aan het water. Een perfecte afsluiting voor een heerlijk dagje op het water.